Torsdag d.25/5. Kristi Himmelfartsdag. Tur til Hjelm. Afgang fra klubben kl.09.30

Tur til Hjelm hvor vi spiser medbragt madpakke, alle også roskoleelever kan deltage på turen.

Søndag d.28/5. Næstved / Gavnø og frokost i Karrebæksminde Afgang fra klubben kl.9.00
TRAILER ER FYLDT OP PÅ DENNE TUR ,VED TILMELDING SKAL MAN SELV SØRGE FOR TRANSPORT AF KAJAK.
Vi sætter kajakkerne i vandet ved Næstved Kajakklub og ror på åen forbi Gavnø Slot og videre til Karrebæksminde
hvor vi spiser frokost herefter retur til Næstved .
Ps.
Der vil være mulighed for at prøve at ro i strømfyldt vand ved Karrebæksminde og for dem der har lyst vil
der også være mulighed for at ro helt ind til Næstved by hvis der er stemning for det og tiden er til det.
ca.20 km for let øvede roer.

Søndag d.25/6. Familietur til Gedser Redningsstation ,besøg og rundvisning kl.10.00 i Gedser

Besøget er for hele familien så tag konen ,manden og børnene med. Der vil være rundvisning på deres redningsbåde
og de vil fortælle om deres arbejde på redningsstationen alt i alt en rigtig god oplevelse.
Familier sørger selv for transport .

De som vil ro hjem efter besøget ,vi mødes i klubben kl.9.00 og sørger for at læsse kajak på trailer inden afgang kl.09.30

Turen hjem i kajak vil være ca.24 km.der vil være passende pause på vejen hjem, For let øvede roer.
Man sørger selv for forplejning mad og kaffe m.m.

Husk at skrive  antal deltagere til besøg og om du ror med hjem.

BEMÆRK -------------------

Lørdag/søndag d. 2 + 3 / 9.  Weekend tur til Alstrup strand. Tur for hele familien.
Det er igen i år lykkedes at låne Roklubbernes sommerhus som ligger ved Alstrup strand ca. 2 km Nord for Guldborgbroen.
Vi mødes i klubben lørdag kl. 9.00 og ror samlet mod Alstrup kl.9.30 Hastigheden og tempoet afpasses således at de fleste vil kunne deltage men man skal kunne ro 18 km. med pauser, der vil dog være mulighed for at træffe aftale om at ro sammen i 2-er kajakker.
Man skal selv medbringe telt,sovepose osv. samt mad og drikke til frokost og til grill lørdag aften.Der vil være begrænset med bestik,glas,kopper i sommerhuset så medbring det selv.
Der vil være mulighed for at få fragtet sine ting med bil til Alstrup,bilen pakkes umiddelbart før afgang fra klubben kl.9.30
Kajakturen er på ca.18 km.hver vej  der vil blive holdt pause ved Guldborgsund tunellen hvor vi drikker vores medbragte kaffe m.m.
Vi forventer at ankomme til Alstrup ved frokosttid hvor vi pakker ud og spiser vores medbragte frokost.
Eftermiddagen fordrives med hygge,badning/kajakleg og spil og hvad vi ellers kan finde på ( husk badetøj )
Til aften tænder vi grillen op og der er mulighed for at grille den medbragte mad ( husk drikkevarer )
Aftenhygge med bål og sang m.m.
Søndag morgen henter vi morgenbrød hos bageren i Guldborg og man afregner for det , overnatningprisen er ca .kr.40. - pr. Pers.
vi ryder op og gør rent efter os og forventet afgang fra Alstrup vil være kl.11.00 og ankomst klubben kl. 14.00
Dem der synes det er for langt at ro begge veje,kan få transportetet kajakken den ene vej på klubbens trailer men man skal selv sørge for at læsse kajakken på trailer,husk at tage stropper med til at binde kajakken fast med hvis i vælger at blive kørt hjem.
Det er en god ide med skiftetøj til kajakturen,lidt at spise evt.energibar,frugt el.lign. og husk drikkedunk kaffe evt.kage til pausen.
Familien er meget velkommen til at deltage og overnatte i Alstrup dog skal de selv sørge for transport.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag/lørdag/Søndag d. 28+29+30/7. Møn rundt.  Forlænget weekend (Foreløbig Turforslag ikke endeligt program)
Kajaktur på ca.90 km.på 3 dage og der vil blive 3 etaper på ca.20 - 35 - 35 km. Kun øvede roer.
Afgang fra klubben kl.9.30 Isætning og start ved Marie Gruppes hus ved Næsgård ,vi ror til Stege og overnatter i Roklubbens klubhus ( hvis muligt ) frokost medbringes i kajakken aftensmad morgenmad,frokost handles ind i Stege.
Afgang Stege kl.9.00 vi ror til Nyord hvor vi går i land der vil være rundtur i byen og formiddagskaffe herefter ror vi mod Møns Klint og spiser vores medbragte frokost ,derefter er målet Klintholm Havn hvor vi overnatning i eget telt på havnen( forslag vi spiser aftensmad på Rest. Klintholm Havn) morgenmad og afgang kl. 9.30 hvor vi ror mod Marie Gruppes hus eller alternativt stop.
Overnatningspris Stege Roklub ca.kr 35 pr. Pers. og pris i Klintholm vil være ca. kr 35,- pr. Pers.

Torsdag d. 10 - 13 august 2017. Bornholm rundt i havkajak . 5 års jubilæum. Fælles tilmelding slut .

I alt 116 km fordelt over 4 dage.

Vi har igen fået lovning på 1 bil incl. 5 personer + trailer tur / retur gratis.

Du kan læse mere om turen og tilmelde dig direkte på deres hjemmeside husk også at bestille færgeplads.

Søndag d.27/8. Maribo Sø ca. 15 km. For alle roer afgang klubben kl. 9.00

Lørdag /Søndag d. 2+3/9. Ø-hop Fejø -Femø ( nærmere herom )

Lørdag d.16/9. Suså løbet trim Næstved Kajakklub.    ARR. AFLYST.

For alle roer

Tirsdag d. 17/10. Arr.med Gedser Redningsstation ( Blå Blink i Gedser )

Der vil være deltager begrænsning 12 pladser på kajaktrailer herefter kommer man på venteliste, hvis ikke man selv sørger for transport af kajak.

Forvent at der vil blive deltagerbetaling for ture til dækning af kørsel.

Tilmelding :

Man tilmelder sig den ønskede tur her på hjemmesiden

I er altid velkommen til at spørge bestyrelsen samt Instruktører og turlederne hvis i kunne tænke jer at deltage på en af overnævnte tur, om det er noget for jer .

Der vil på dagen blive taget beslutning om turen kan gennemføres eller ændres til andet ro vand på grund af vejret.

Turen gennemføres kun hvis der i gruppen er nok erfarende kajakroer i forhold til gruppens antal deltagere.

Overnævnte besluttes af tur lederne på dagen.

DER BÆRES ALTID SVØMMEVEST PÅ OVERNÆVNTE FÆLLES TURE.

M.V.H.

Turudvalg