Hvis du tidligere har været aktivt medlem af en kajakklub og frigivet som roer, så kan du uden videre blive medlem i Guldborgsund Kajakklub. Kontakt klubbens kasserer eller formand hvis du har spørgsmål.

I menuen på forsiden eller siden for roskole vil du kunne finde en blanket hvor du kan tilmelde dig enten som medlem, eller som kursist på roskolen, udfyld blanketten og tryk send så vil du snarest høre fra os, du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen, hvis du vil vide mere om klubben eller roskolen.

I kalenderen vil du kunne holde dig orienteret om hvornår der er fællesroning og andre aktiviteter i klubben.

Hver fredag kl. 19.30 - 20.30 vinteren igennem har klubben timer i Nykøbing F. Svømmecenter, her vil der udover svømning også være mulighed for at træne selvredning, makkerredning og grønlændervendinger, der kan selvfølgelig være undtagelser hvor svømmecenteret er lukket, så hold øje med klubkalenderen.

Begynderkurser

Har du derimod ikke tidligere roet eller været medlem af en kajakklub, så skal du gennemgå et af klubbens begynderkurser.

Formålet med kurset er, at du får de grundlæggende færdigheder i kajakken, det omfatter bl.a. sikkerhed på vandet samt håndtering af kajakken og udstyr. Der vil under kurset blive rigelig tid til øvelse på land og på vandet.

Kontingent og roskole

Inden at du kan starte i klubben skal du have betalt kontingent, du skal også have betalt for roskolen før du kan starte, begge dele kan gøres ved at overføre penge til klubbens bankkonti i Arbejdernes Landsband på følgende

Arbejdernes Landsbank reg. nr. 5359 konto. 0000515233