Den første onsdag i maj måned starter klubbens interne handicap konkurrence, konkurrencen afvikles efterfølgende hver onsdag med start præcist kl. 18.30 fra startlinjen tæt på klubhuset. Regler er som i golfsporten, hvor hver medlem tildeles et handicap, det giver mulighed for at begyndere og øvede roer kan konkurrere med de mere hardcore roer i klubben, deraf navnet handicap konkurrence. Konkurrencen afvikles hver onsdag i løbet af sommeren, alle kan deltage og flest point tildeles de deltagere som har forbederet sig mest i forhold til den hurtigste tid.

Når konkurrencedelen er overstået, så er det tid til det sociale samvær i selskab med sine konkurrenter, familie og andre fra klubben, her grilles den medbragte mad, og spises i fællesskab med klubbens øvrige medlemmer.

Nedenstående kort viser handicapruten med start og slut ved kajakklubben, ruten er typisk på 4 km i alt.

Vel mødt :-)